fredag 5. september 2008

Kjøpt bil og leid hus:Vi er mye mer etablert nå enn for en uke siden. Vi har kjøpt en fin, hvit Toyota Hilux og fått leid oss et flott hus for 800 baht i måneden (ca. 120 NOK). En liten tanke går til våre medstudenter som strever med å finne hybler til under 4000 norske spenn.

Alt er vel, ingen av oss har vært dårlige i formen hittil og vi har fått opp et veldig brukbart utendørskontor. Arbeidet går kanskje saktere enn vi vil, både på grunn av varmen og mange utfordrende oppgaver.

3 kommentarer:

Anonymous sa...

Hei. Vi blir helt revet med av det dere skriver og viser på filmsnuttene. Kjempe bra skrevet og vi blir inspirert til å bidra med noe selv. Ta vare på øyeblikkene, alle møtene med nye mennesker, luktene, solnedganger og evt. luft i magen. Ellers vil vi si"Line,du imponerer oss" klemmer fra Marianne og Anne

anne sa...

fine blå stoler dere har:) jeg finpusser søknaden min nå, så jeg kan komme ned og oppleve en liten del av det dere gjør. reiser til munchen på studietur i morgen, hurra!
nyt tiden og stå på! .annepanne

Irene Hoven Edna sa...

Hei
Artig å se bildene
og lese dere skriver. Vi tenker mye på hvordan det går med dere. Forstår at starten har gitt dere mange utforderinger.ikke alt er slik en forestiller seg og da er det nødvendig å klare noen omstillinger. Gratulerer med både hus og bil. Ikke alle studenter kan si at de har det! Kjenner igjen gata der dere bor.Artig beskrivelse av Noh Bo' beste restaurant.Håper magene tåler omleggingen av kostholdet.
Ønsker dere lykke til med fortsettelsen av arbeidet.Håper dere får mange gode venner med både barn og voksne.